Trainer Colinda Bongers

Colinda begon haar creatieve carrière op de kunstacademie van Zwolle waar zij afstudeerde als autonoom kunstenaar. Daarnaast is ze altijd bezig geweest met schrijven. Al snel werd dan ook duidelijk dat ze met beide kunstvormen verder wilde en zo is zij terechtgekomen bij film maken. In haar woorden:


 “ In film komen alle kunstvormen samen: schrijven, beeldende kunst, theater en muziek. Het is de meest alomvattende en intense manier van verhalen vertellen.”


Inmiddels heeft zij een filmproductiebedrijf opgezet waarbinnen internationale speelfilms worden gerealiseerd, schrijft ze verhalen en scenario’s en werkt zij als creatief producent en schrijfcoach.


“Ik help mensen om dichterbij te komen bij wat ze energie geeft, en waarmee ze anderen kunnen inspireren – ‘hun kracht’. Door ingesleten gedragspatronen, vooroordelen en voorkeuren te gaan herkennen en doorbreken kun je creatiever worden. Op dit moment begeleid ik beginnende filmmakers, schrijvers en bedrijven tijdens dit proces. Ik geloof echt dat iedereen wat te vertellen heeft"